Remedial Teaching

Soms lukt het niet voor een kind om de instructie in de klas te volgen, simpelweg omdat er zoveel afleiding is in een klas of dat de juf of meester het zo lastig uitlegt. Als dit vaak het geval is, ontstaat er achterstand binnen een bepaald vak of meerdere vakken. Remedial teaching kan dan een goede oplossing zijn. Voorheen werd dit vaak op school gegeven, helaas door alle bezuinigingen is dit niet meer het geval. Daarom kiezen mensen vaak voor een particuliere oplossing.

 

Juf Patries biedt een aantal mogelijkheden voor deze extra ondersteuning op een of meerdere gebieden tegen acceptabele prijzen. Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, neem gerust even contact met mij op, ik help u graag verder.

 

Na een intakegesprek ga ik met uw kind aan de slag, ik kijk waar het meest behoefte aan is. Ik vind het belangrijk dat uw kind zich veilig voelt, dus bouwen we eerst aan de relatie. Pas dan komt een kind weer tot leren. We kijken ook niet naar wat niet lukt, we leggen de nadruk op wat al goed gaat. En pas daarna gaan we werken aan de dingen die nog lastig zijn.